اجرای طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك در گیلان
خود درمانی: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی گیلان اظهار داشت: از برنامه ها كه در گیلان همزمان با سایر استان های كشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می شود، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك، نمك با ید، شیر با ویتامین D و... است.
به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، دكتر «زهرا حصاری» در جلسه انعقاد تفاهم نامه همكاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان با مركز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با بیان اهمیت امنیت غذایی و اثر آن بر سطح سلامت جامعه اظهار نمود: هم اكنون تقاضا و نیازی كه در جامعه احساس می گردد افزایش ارزش غذایی در محصولات تولیدی است و در این راستا سازمان غذا و دارو برنامه ها و استراتژی های خاصی را دنبال می كند.
وی خاطرنشان كرد: یكی از این برنامه ها و استراتژی ها درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی است كه از این طریق میزان عوامل خطرزا برای سلامتی چون قند، نمك و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی پایش كرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی گیلان ادامه داد: از دیگر برنامه ها كه در گیلان همزمان با سایر استان های كشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می شود، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك، نمك با ید، شیر با ویتامین D و... است.
حصاری آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را برای برقراری امنیت غذایی موثر دانست و اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه از طرح ها و برنامه هایی كه به سلامت مردم كمك نماید، حمایت می كند.
وی تصریح كرد: این معاونت همواره تلاش دارد تا با بررسی های جامع، چالش های موجود در سطح استان را شناسایی و در جهت رفع آن اقدام نماید.
به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، در انتها جلسه تفاهم نامه همكاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی گیلان با مركز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان به امضا رسید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب