هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی این قرص لاغری

هشدار سازمان غذا و دارو درباره ی این قرص لاغری

خود درمانی: کارشناس دفتر پایش فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، تاکید کرد که هیچ نوع قرص لاغری با نام مانجارو خوراکی در بازار وجود ندارد و هر آن چه با این عنوان عرضه می شود، فاقد مجوز و قاچاق است.



به گزارش خود درمانی به نقل از خبر آنلاین، دکتر محدثه معصومی بیان داشت: دارویی با عنوان اورفورگلیپرون که اینروزها در فضای مجازی تحت عنوان مانجارو خوراکی تبلیغ می شود، در دنیا صرفاً در مرحله تحقیقاتی و مطالعات بالینی است و تاکنون مجوز تولید و توزیع توسط FDA آمریکا و هیچ مرجع معتبر دیگری را نگرفته است. بدین سبب به صورت قانونی در هیچ جای دنیا در دسترس عموم قرار نگرفته است.

وی اضافه کرد: تیرزپاتید با نام تجاری مانجارو در سطح جهانی فقط بشکل تزریقی موجود است و تابحال هیچ نوع فرم قرص خوراکی از آن در سازمان های دارویی معتبر دنیا ثبت نشده است و خرید و فروش این دارو، مصداق فرآورده قاچاق و فاقد مجوز به حساب می آید.

ایسنا نوشت: به قول معصومی، بررسی های علمی نشان داده است که تیرزپاتید به شکل تزریقی می تواند در بعضی بیماران منجر به کاهش وزن تدریجی شود، اما ادعاهای مطرح شده در رابطه با کاهش ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم وزن در یک ماه، هیچ مبنای علمی معتبر ندارد و در مطالعات بالینی تأیید نشده است.

کارشناس دفتر پایش فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو اخطار داد: دارو درمانی چاقی تنها در موارد خاص و با تجویز پزشک مجاز است؛ چونکه در صورت عدم رعایت دوز و دوره درمانی مناسب، خطر بروز عوارض جانبی وجود دارد و وزن کم شده اغلب در مدت کوتاهی بعد از قطع دارو باز می گردد.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او همین طور تصریح کرد: شهروندان باید از تهیه هر دارویی همچون داروهای لاغری که فاقد تایید سازمان غذا و دارو هستند اجتناب کرده و از مصرف محصولات دارویی با منشاء نامعلوم که در فضای مجازی تبلیغ می شوند، اجتناب کنند و هرگونه موارد مشکوک را از راه مسیرهای نظارتی گزارش دهند.

به طور خلاصه، کارشناس دفتر پایش فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو اخطار داد: دارو درمانی چاقی تنها در موارد خاص و با تجویز پزشک مجاز است؛ چراکه در صورت عدم رعایت دوز و دوره درمانی مناسب، خطر بروز عوارض جانبی وجود دارد و وزن کم شده اغلب در مدت کوتاهی پس از قطع دارو باز می گردد. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او همینطور اشاره کرد: شهروندان باید از تهیه هر دارویی همچون داروهای لاغری که فاقد تایید سازمان غذا و دارو هستند اجتناب کرده و از مصرف محصولات دارویی با منشاء نامعلوم که در فضای مجازی تبلیغ می شوند، خودداری کنند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق مسیرهای نظارتی گزارش دهند.

1404/10/16
12:33:14
5.0 / 5
16
تگهای خبر: آنلاین , بیمار , پزشك , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت
خود درمانی کلید تغییر، در دستان شماست