چهار خوراکی موثر در کاهش فشار خون
به گزارش خود درمانی، چای، شکلات تلخ، سیب و انگور چهار ماده غذایی موثرند که می توانند روی گشادتر شدن رنگ ها و در نتیجه آن کاهش فشار خون تأثیر بگذارند.
به گزارش خود درمانی به نقل از خبر آنلاین، ک مطالعه جدید نشان داده است چهار خوراکی ساده ای که گاه هر روز می خوریم، امکان دارد به اندازه داروهای کنترل فشار خون، برای قلب مفید باشند. این چهار قهرمان اعجاب انگیز عبارت اند از چای، شکلات تلخ، سیب و انگور.
عصرایران در خبری نوشت:، مطالعه ای که اخیرا در مجله اروپایی جلوگیری از بیماری های قلبی (European Journal of Preventive Cardiology) انتشار یافت، نشان داده است که این مواد غذایی می توانند رگ های خونی را گشاد کنند و گردش خون را بهبود بخشند و در نتیجه در درازمدت، سبب کاهش فشار خون می شوند.
این تأثیر بخصوص در بین اشخاصی که دارو مصرف نمی کردند، بیشتر بود که نشان داده است رژیم غذایی به تنهایی می تواند تأثیر محسوسی داشته باشد. تأثیر این مواد غذایی بر اشخاصی که فشار خون بالا داشتند، قوی تر بود و عملکردی مشابه داروها داشت.
این مطالعه نشان داد در شرکت کنندگانی که به صورت منظم «فلاون ــ۳ ــ اُل » (Flavan-3-ols)ــ رایج ترین زیرمجموعه ترکیبات طبیعی فلاونوئیدهاــ مصرف می کردند، فشار خون کاهش پیدا کرد و این نتیجه با اثربخشی برخی داروهای فشار خون بالا برابری می کرد.
فلاون ــ۳ــ ال ها با افزایش تولید اکسید نیتریک در بدن عمل می کنند که سبب می شود رگ های خونی راحتتر گشاد شوند و جریان خون تسهیل شود. بر طبق این مطالعه، دوز موثر این خوراکی ها عبارت بود از دو اونس (۵۶.۷ گرم) شکلات تلخ، سه فنجان چای و دو سیب متوسط.
محققان تأکید می کنند که ترکیبات فلاون ــ۳ ــ ال بهتر است از راه غذاها تأمین شوند نه مکمل ها، چونکه دوز بالای مکمل ها امکان دارد به کبد صدمه بزند یا تداخل دارویی تداخل ایجاد نماید.
نتایج پژوهش جدید با مطالعات قبلی که نشان می داد ترکیب شکلات تلخ با چای می تواند فواید بسیار زیادی برای سلامت قلب داشته باشد، هم راستا است.
ویلیام مولان، مدیر نشان تجاری شکلات راکا در بروکلین، می گوید که چای و شکلات تلخ علاوه بر خواص درمانی که دارد، بر خلق وخو و تمرکز هم تأثیر مثبت می گذارند. او اظهار داشت: «تئوبرومین و کافئین هر دو محرک اند و می توانند تمرکز و خلق وخو را بهتر کنند. اگر می خواهید کاری انجام دهید که باید سرحال و متمرکز باشید، مقدار اندکی شکلات و چای، البته به اندازه مناسب، از لحاظ شیمیایی بسیار مفید می باشد.»
یک مطالعه در ژاپن هم نشان داد که نوشیدن چای سبز، بخصوص سه فنجان یا بیشتر در روز، می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی، سرطان و زوال عقل را کم کند.
پوست و دانه های انگور قرمز سرشار از رزوراترول است؛ ترکیبی که اثر آن در کاهش التهاب و خطر بیماری های قلبی مشهور است. سیب هم فیبر محلول، آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های زیادی دارد و درستی آن عبارت معروف را که «خوردن یک سیب در روز شما را پزشک بی نیاز می کند»، بیش ازپیش اثبات می کند.
منبع: خود درمانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب