رییس انجمن تولیدكنندگان محصولات بیوتكنولوژی پزشكی مطرح كرد

بحران نقدینگی در صنعت داروهای بایوتک

بحران نقدینگی در صنعت داروهای بایوتک

به گزارش خود درمانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران، اصلاح قیمت داروهای بایوتک (داروهای با تکنولوژی بالا) را خواهان شد و گوشزد نمود که تداوم قیمت گذاری فعلی می تواند به تعطیلی خطوط تولید منجر شود.


به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، دکتر هاله حامدی فر - رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در نامه های جداگانه به دکتر نوربخش - بازرس کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور و حسین فرهیدزاده - رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درخواست این تشکل را بر اساس ورود به موضوع اصلاح قیمت محصولات شرکت های تولیدکننده داروهای بایوتک بیان کرد.
حامدی فر در قسمتی از این نامه ضمن اشاره به نقش آفرینی محصولات شرکت های تولیدکننده داروهای بایوتک کشور در نظام سلامت کشور تأکید کرده است: « امروزه با عنایت به شرایط بحرانی و تورمی کشور و افزایش محسوس هزینه های تولید محصولات با تکنولوژی بالا به ویژه در بخش هزینه های سربار و بسته بندی، جریان نقدینگی شرکتها مبتلا به اختلال شدید شده است و عدم افزایش قیمت محصولات بایوتک، فشار هزینه ای قابل توجهی به تولیدکنندگان اعمال کرده است که ادامه این روند موجب تعطیلی خطوط تولید خواهد شد و زیان های جبران ناپذیری را می تواند به بیماران و کشور وارد نماید و تهدیدکننده جدی امنیت سلامت کشور باشد.»
رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در بخش پایانی این نامه ضمن اشاره به تاخیر سازمان غذا و دارو در تصمیم گیری درباره ی اصلاح قیمت داروهای بایوتک از این دو نهاد ذی صلاح در عرصه سلامت درخواست نمود تا این پرونده را در سازمان غذا و دارو رسیدگی کنند.
بطور خلاصه، حامدی فر در قسمتی از این نامه ضمن اشاره به ایفای نقش محصولات شرکت های تولیدکننده داروهای بایوتک کشور در سیستم سلامت کشور تاکید کرده است: امروزه با توجه به شرایط بحرانی و تورمی کشور و افزایش محسوس هزینه های تولید محصولات با تکنولوژی بالا خصوصاً در بخش هزینه های سربار و بسته بندی، جریان نقدینگی شرکتها دچار اختلال شدید شده است و عدم افزایش قیمت محصولات بایوتک، فشار هزینه ای قابل توجهی به تولیدکنندگان اعمال کرده است که ادامه این روند سبب تعطیلی خطوط تولید خواهد شد و زیان های جبران ناپذیری را می تواند به بیماران و کشور وارد نماید و تهدیدکننده جدی امنیت سلامت کشور باشد. رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در بخش پایانی این نامه ضمن اشاره به تاخیر سازمان غذا و دارو در تصمیم گیری درباره ی ی اصلاح قیمت داروهای بایوتک از این دو نهاد ذی صلاح در حوزه سلامت درخواست کرد تا این پرونده را در سازمان غذا و دارو رسیدگی کنند.


منبع:

1404/11/20
09:38:04
5.0 / 5
16
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت
خود درمانی کلید تغییر، در دستان شماست