پمادهای حیاتی بیماران پروانه ای در ردیف محصولات آرایشی!
به گزارش خود درمانی، مدیرعامل خانه بیماران ای بی اظهار داشت: بیمه ها باید پمادهای درمانی بیماران ای بی را از لیست اقلام آرایشی خارج کنند و هزینه ماهانه درمان حداقل ۲۰ میلیون تومان است.
سیدحمیدرضا هاشمی گلپایگانی، مدیرعامل خانه بیماران ای بی در گفتگو با گزارشگر خبرگزاری مهر با انتقاد از دید ناصحیح بیمه ها به داروهای بیماران ای بی اظهار داشت: متاسفانه خیلی از پمادهای تخصصی بیماران پروانه ای در تعرفه بیمه بعنوان اقلام آرایشی شناخته می شوند، در حالیکه این پمادها بطورکامل درمانی هستند و نقش حیاتی در ترمیم زخم ها و آبرسانی به پوست دارند و بیمه ها باید این اقلام را در گروه داروهای بهداشتی و درمانی طبقه بندی کنند نه آرایشی. وی با اشاره به هزینه های بالای درمان بیماران اضافه کرد: هزینه درمان بیماران ای بی بسیار متغیر است، اما حتی بیماری که زخم های سطحی دارد، ماهانه حدود ۲۰ میلیون تومان هزینه درمان و مراقبت نیاز دارد و این شامل پانسمان، دارو، پماد و تجهیزات محافظتی می شود که خیلی از آنها هنوز تحت پوشش بیمه نیستند.
شفافیت مالی کامل خانه ای بی؛ بالاترین رتبه در ارزیابی رسمی
مدیرعامل خانه بیماران ای بی درباره ی شفافیت مالی این مجموعه اظهار داشت: از سال ۱۳۹۵ خانه ای بی تحت نظارت وزارت کشور فعالیت می کند و تمام عملیات مالی ما هر سال توسط سازمان حسابرسان خبره که مورد تأیید وزارت اقتصاد و سازمان بورس است، حسابرسی می شود و گزارش های مالی خانه در سامانه رسمی کُدال بارگذاری شده و تابحال در ۹ سال گذشته، خانه ای بی بالاترین امتیاز شفاف سازی را در بین نهادهای مردم نهاد حوزه سلامت کسب کرده است.
وی اضافه کرد: تمام تراکنش ها، از هزینه های درمانی گرفته تا کمک های معیشتی و امور جاری، بصورت دقیق در سامانه ها ثبت می شود و هر شهروند یا خیّری که پرسشی درباره ی نحوه هزینه کرد کمک ها داشته باشد، می تواند بصورت رسمی استعلام بگیرد و این شفافیت از روز نخست جز اصول اساسی خانه ای بی بوده است.
خدمات به بیماران در مناطق محروم و توسعه زیرساخت ها
هاشمی گلپایگانی اظهار داشت: در مناطق محروم کشور، بیماران ای بی به دانشگاه های علوم پزشکی معرفی می گردند و در صورت نیاز، ما نیز با اطلاع از وضعیت آنها، شخصاً در محل حضور پیدا می نماییم. تابحال سفرهای استانی گوناگونی برای شناسایی و دفاع از بیماران انجام شده است. وی درباره ی برنامه های عمرانی خانه ای بی اضافه کرد: اکنون ساختمان فعلی خانه ای بی در نزدیکی بیمارستان بقیه الله و مراکز درمانی حضرت زهرا (س) و شهدای تجریش واقع شده تا دسترسی به خدمات تخصصی سریع تر باشد، در عین حال، برنامه ای برای راه اندازی آسایشگاه و مرکز تخصصی درمان بیماران ای بی در منطقه ۲۲ تهران در دست بررسی می باشد و موافقت های اولیه با دولت انجام شده و در صورت واگذاری زمین، ساختمان فعلی فروخته و منابع آن صرف ساخت مرکز جدید خواهد شد.
به طور خلاصه، سیدحمیدرضا هاشمی گلپایگانی، مدیرعامل خانه بیماران ای بی در گفتگو با گزارشگر خبرگزاری مهر با انتقاد از دید ناصحیح بیمه ها به داروهای بیماران ای بی عنوان کرد: متاسفانه بسیاری از پمادهای تخصصی بیماران پروانه ای در تعرفه بیمه به عنوان اقلام آرایشی شناخته می شوند، در حالی که این پمادها بطورکامل درمانی هستند و نقش حیاتی در ترمیم زخم ها و آبرسانی به پوست دارند و بیمه ها باید این اقلام را در گروه داروهای بهداشتی و درمانی طبقه بندی کنند نه آرایشی. مدیرعامل خانه بیماران ای بی در رابطه با ی شفافیت مالی این مجموعه عنوان کرد: از سال ۱۳۹۵ خانه ای بی تحت نظارت وزارت کشور فعالیت می کند و تمام عملیات مالی ما هر سال توسط سازمان حسابرسان خبره که مورد تأیید وزارت اقتصاد و سازمان بورس است، حسابرسی می شود و گزارش های مالی خانه در سامانه رسمی کُدال بارگذاری شده و تاکنون در ۹ سال گذشته، خانه ای بی بالاترین امتیاز شفاف سازی را در میان نهادهای مردم نهاد حوزه سلامت کسب کرده است.
منبع: selftherapy.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب