رئیس دانشگاه علوم پزشكی:

پزشک متخصص برای تمامی شهرستانهای استان مرکزی تأمین شده است

پزشک متخصص برای تمامی شهرستانهای استان مرکزی تأمین شده است

به گزارش خود درمانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: در جهت طرح عدالت و تعالی نظام سلامت سهمیه پزشک متخصص به همه شهرهای استان مرکزی اختصاص یافته است.



سید محمد جمالیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: در طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در دولت سیزدهم خوشبختانه دسترسی به خدمات درمانی در همه شهرهای استان فراهم شده و سهمیه نیروی تخصصی هم به همه شهرستانها اختصاص یافته است.
وی افزود: در اغلب شهرهای استان نیروی متخصص تأمین شده است و نیازی به رجوع برای خدمات تخصصی به مرکز استان نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: در تمامی روستاها خانه های بهداشت فعال است در روستاهای با جمعیت بالای چهار هزار و ۵۰۰ نفر، درمانگاه و پزشک مستقر داریم و امیدواریم بتوانیم در جهت شعار دولت سیزدهم در حوزه سلامت با سرعت بیشتری حرکت نماییم و رضایتمندی مردم در حوزه سلامت را افزایش دهیم.
جمالیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه تمامی شهرستان های استان مرکزی دارای بیمارستان هستند و افتتاح پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک در جهت طرح عدالت و تعالی نظام سلامت است. تکمیل این طرح پنج هزار میلیاردریال اعتبار نیاز دارد که تابحال یک هزار میلیارد آن تأمین شده است.
وی اظهار داشت: بعضی ملزومات شامل تجهیزات فنی موتورخانه و تأسیسات خریداری شده و سازه های فلزی که بعنوان پل ارتباطی بخش های مختلف بیمارستان خواهد بود توسط شرکت هپکو ساخته شده و درحال نصب است.


منبع:

1400/11/08
20:28:07
5.0 / 5
659
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت
خود درمانی کلید تغییر، در دستان شماست