سفارش هایی برای پیشگیری از گرمازدگی کودکان

سفارش هایی برای پیشگیری از گرمازدگی کودکان

به گزارش خود درمانی، با افزایش دمای هوا، امکان دارد بعضی افراد گرفتار گرمازدگی شوند، یا تمرینات بدنی و حتی ماندن بیش از اندازه در فضای باز خستگی مفرط و کاهش سطح انرژی را به دنبال داشته باشد. در چنین شرایطی، این که کودکان «چه وقت» و «کجا» بازی کنند، گاهی اسباب سردرگمی و مشاجره والدین می شود.



به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، متخصصان پزشکی می گویند که بهتر است والدین میان میزان فعالیت و محافظت از ایمنی کودکان تعادل ایجاد کنند.

دکتر «هارینی لاکسمینارایان ردی» می گوید که کودکان با عنایت به جثه کوچک تر و سوخت وساز بالاتری که دارند در مقابل بیماری های ناشی از گرما در مقایسه با بزرگسالان صدمه پذیرتر هستند.

کودکان امکان دارد گاهی تشخیص ندهند که بیش از اندازه گرمشان شده است، از همین رو ضروریست که مراقبان و همراهانشان آنها را از نزدیک تحت نظر داشته باشند.

با این وجود «آستر عجمان» متخصص اطفال در نشنال نیوز، می گوید که اوایل بامداد و اواخر غروب، یعنی قبل از ۹ بامداد و بعد از ۴ عصر، بهترین زمان برای بازی کودکان در هوای آزاد است. او سفارش می کند که برای این کار بهتر است این پنج شرط را رعایت کرد.

۱. لباس کودکان

به کودکان لباس های سبک و گشاد با الیاف طبیعی مانند کتان بپوشانید که بتوانند در آن راحت نفس بکشند. لباس رنگ روشن به علت منعکس کردن نور خورشید، گزینه بهتری است.

۲. آبرسانی

کودکان را تشویق کنید تا مایعات زیاد و در درجه اول آب بنوشند و از نوشیدنی های شیرین و کافئین دار اجتناب کنند، چونکه سبب کم آبی بدن می شوند. خوردن میوه های آبدار مانند هندوانه و خیار مفید می باشد.

۳. حفاظت در مقابل نور خورشید

به گزارش ایندیپندنت، روی پوست کودکان ضدآفتاب با قدرت حفاظت اس پی اف ۳۰ بمالید و در صورتیکه شنا می کنند یا تعریقشان زیاد است هر دو ساعت یک مرتبه آنرا تمدید کنید.

۴. فعالیت ها

آن ها را تشویق کنید تا در سایه بازی کنند و برای محافظت از مواجهه مستقیم با نور خورشید از کلاه یا ضدآفتاب استفاده کنند، یا مطمئن شوید در طول بازی در سایه استراحت می کنند و از فعالیت بدنی شدید در اوج گرما اجتناب می کنند.

۵. آموزش

در مورد اهمیت آبرسانی به بدن و تشخیص زمان احتیاج به استراحت به آنها آموزش دهید. خودتان هم به هوش باشید که هنگام بروز علایم گرمازدگی مانند تعریق شدید، ضعف، سرگیجه، حالت تهوع و گرفتگی عضلات بی درنگ دست به کار شوید. در صورت داغی بیش از اندازه بدن کودکان، آبرسانی و انتقال او به محل سایه ضروریست و در صورت ضرورت هم از مراقبت های پزشکی لازم کمک بگیرید.

متخصصان سفارش می کنند که والدین با بررسی رنگ ادرار کودکان میزان آبرسانی به بدن آنها را کنترل کنند و همینطور مطمئن شوند که آنان بعد از بازی استراحت کافی داشته باشند. بازی کودکان در فضای باز حتی در فصل گرما هم ضروریست چونکه به سلامت عمومی کودکان و رشد جسمی آنان کمک می نماید، سیستم ایمنی شان را تقویت می کند و به مرور، تحمل کودک را در مقابل گرما بیشتر می کند. با این وجود حفظ تعادل در میزان بازی کردن خارج از خانه و محافظت از کودکان در مقابل بیماری های ناشی از گرما بسیار لازم است.




1403/04/27
13:15:22
5.0 / 5
266
تگهای خبر: آموزش , امداد , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت