چند سفارش برای پیش گیری از تب کریمه کنگو

چند سفارش برای پیش گیری از تب کریمه کنگو

خود درمانی: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چند مورد برای پیش گیری از تب کریمه کنگو را بیان نمود.


دکتر محمدرضا سهرابی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو به عنوان یک بیماری شایع در فصل گرما و نیز فرهنگ ذبح دام و قربانی کردن در کشور، سفارش کرد: دام قربانی حتما از محل هایی که مورد تایید وزارت بهداشت و دامپزشکی است، تهیه شود. از خرید دام از مکان های غیر معتبر و حتی جاهایی که ارزان تر فروخته می شود، حتما پرهیز شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلان اینکه بیماری بوسیله خون و ترشحات خونی حیوان آلوده منتقل می شود، توضیح داد: پس سفارش می شود ذبح دام در راه عمومی حرکت مردم نباشد. در مکانی صورت گیرد که قابل شست وشو باشد. فردی که ذبح می کند حتما چکمه و دستکش، لباس پوشیده داشته باشد و پوستش با خون دام هیچ تماسی نداشته باشد.
سهرابی همین طور اشاره کرد: گوشت دام پس از ۲۴ ساعت و جگر دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای ۴ درجه سانتی گراد قابل استفاده می باشد و بلافاصله پس از ذبح دام مبادرت به پختن گوشت یا جگر آن نشود.
وی اظهار داشت: علایم اولیه بیماری کریمه کنگو نیز شبیه سرماخوردگی، آنفلوانزا و کروناست، با این تفاوت که خونریزی زیر پوستی می دهد.
این پزشک و استاد دانشگاه با یادآوری این که بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که علایم آن مانند همه ویروس ها ضعف، بدن درد، تب است، اظهار داشت: نشانه افتراق این ویروس از سایر ویروس ها خونریزی زیر پوستی است که نشان دهنده ابتلای فرد به این بیماری است، که حتما باید به مراکز درمانی مراجعه کنند؛ چونکه این بیماری نیز درصد بالایی کشندگی دارد و خطرناکست.




منبع:

1401/05/06
15:30:40
5.0 / 5
433
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت