سخنگوی وزارت بهداشت توضیح داد

تكلیف مشاغل ناچار به تردد در ساعات منع رفت و آمد

تكلیف مشاغل ناچار به تردد در ساعات منع رفت و آمد

خود درمانی: سخنگوی وزارت بهداشت با تاكید بر اینكه محدودیتهای اعمالی از شنبه بسیار محكم و با متخلفان برخورد می شود، درباره تكلیف مشاغلی كه مجبور به تردد در ساعات منع تردد هستند، توضیح داد.


به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در نشست ویدیوکنفرانسی با خبرنگاران، در پاسخ به سوال ایسنا درباره محدودیتهای جدید کرونایی از شنبه و تکلیف مشاغلی که مجبور به تردد در ساعات منع تردد هستند، اظهار داشت: درباره این مسائل قرارگاه عملیاتی کرونا تصمیم گیری می کند و اعلام شده که حتما باید در اینباره هماهنگی شود. برای اینکه این محدودیت ها بسیار محکم است و دروبین ها از پلاک های ماشین عکس برداری کرده و جریمه می کنند. این هماهنگی ها باید از طرف خود ادارات صورت گیرد. بعنوان مثال در صورتی که پلاک هایی برای غیر از آن استان و شهرستان است، اطلاع دهند. کمیته امنیتی و اجتماعی قرارگاه باید در اینباره ابلاغیه ها را مطرح کند و هماهنگی ها از راه آنها انجام می شود. هماهنگی ها باید از طرف خود ادارات صورت گیرد و اعلام کنند کدام خودروهایشان می خواهند تردد کند که برایشان مشکل ایجاد نشود.

چگونگی اجرای ممنوعیت سفر برای کرونا مثبت ها
وی با اشاره به اینکه بحث حمل و نقل و تردد به صورت هدفمند بررسی می شود، اظهار داشت: بر این اساس افرادی که تست شان مثبت شود، بطور هوشمند اطلاعات شان از راه سامانه ها به مراکز حمل و نقل و تردد کشور منتقل می شود. حالا شرکتهای قطار این کار را انجام داده و سیستم هایشان را تطبیق دادند و شش الی هفت شرکت هواپیمایی هم این اقدام را انجام دادند.
وی افزود: در تاکسی های اینترنتی به این صورت است که راننده ای که تستش مثبت بوده تا ۱۴ روز چراغ این راننده قرمز می ماند و این راننده طی این ۱۴ روز نمی تواند مسافر بگیرد. همچنین در فهرست مسافری که چه در مرحله صدور بلیت است و چه زمانی که دارد سوار قطار یا هواپیما می شود، اگر تستش مثبت باشد، از سوار شدنش ممانعت می شود. همه این موارد منوط به افزایش تست است که با تامین تست های رپید محقق می شود. تست های رپید بسیار راحت است و سوآپ های ریزی دارد که طی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه پاسخ را نشان داده است. این تست ها می تواند انقلابی را ایجاد نماید. البته به شرط اینکه ایزولاسیون صورت گیرد و یک ضمانت اجرائی برای قرنطینه افراد مثبت باشد.
وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره اظهاراتی در خصوص تست کرونای رایگان و ارائه داروی رایگان در بعضی مراکز، اظهار داشت: یکی از مسائلی که از بابت آن بسیار خوشحالیم و آنرا یک عامل موفقیت می دانیم، موضوع تست است. ما متوجه شدیم کشورهایی که تست بیشتری انجام دادند، توانستند افراد مثبت دیگری را شناسایی کنند و آنها را ایزوله کنند و بر این اساس در کنترل بیماری موفق شدند. بر این اساس ما تا یک ماه قبل بطور متوسط بین ۱۷ هزار تا ۲۰ هزار تست انجام می دادیم که این میزان برای ما ۶.۵ میلیارد تومان هزینه داشت. به هر حال ما افراد ثابتی داریم و این کار هم کار تخصصی است. حالا ظرفیت انجام تست PCR را افزایش دادیم و آنرا به روزانه ۴۰ هزار تست رساندیم.

تولید داخلی تستهای تشخیص سریع کرونا از هفته آینده

تست رایگان کرونا در مراکز دولتی؛ بزودی
لاری افزود: از طرفی بحث تست های آنتی ژن رپید و سریع پیش آمد که گشایشی در کل دنیا است که ما درخواست دادیم تا هم از کره جنوبی خرید شود و هم هفته آینده نخستین نمونه این تست ها در کشورمان تولید می شود و با قیمت مناسب فقط در اختیار مراکز ۱۶ ساعته، ۲۴ ساعته و مراکز درمانی دولتی قرار می گیرد و به صورت رایگان این تست برای افراد انجام می شود. این یک نوید است. قبلا فقط افراد لطمه پذیر و بالای ۶۰ سال را در مراکزمان به صورت رایگان تست می کردیم، اما هم اکنون تست های رپید وارد مراکز می شود و می توانیم تعداد افراد بیشتری را تست نماییم. البته فقط افراد علامت دار را تست می نماییم و می توانیم برای غربالگری استفاده نماییم.
لاری در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، درباره درمان سرپایی و ارائه داروی رایگان به بیماران کرونا، اظهار داشت: وزارت بهداشت یک بازبینی کرده تا بتواند در حوزه درمان های سرپایی بیماران، مراقبت بهتری کند. ما مشاهده کردیم که اگر داروهای آنتی وایرال (ضد ویروس) در فاز ابتدایی به بیماران داده شود، امکان دارد به احتمال بسیار زیاد می تواند از شدت بیماری پس از شش الی هفت روز پیشگیری کند که این مورد با دانشگاه های علوم پزشکی مطرح شده و اجازه داده شده که داروهایی مانند اکتمرا، کلترا، هیدروکسی کلروکین، ایورمکتین که ضد انگل است و فاویپیراویر در مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته پیشنهادی دانشگاه ها باشد، حتی به صورت کارآزمایی بالینی در اختیار افراد گذاشته شود و این افراد پیگیری شوند.
وی با اشاره به اینکه در شهرها هر ۲۵۰۰ نفر یک مراقب بهداشت دارند و در روستا هر ۶۵۰ نفر یک مراقب سلامت دارند، اظهار داشت: بر این اساس از این طریق بیماران می توانند فالو شوند که خود این مورد می تواند یک کارآزمایی بالینی باشد تا نتیجه این داروها را بدهد. البته اساسا دقت می شود داروهایی ارائه شود که کمترین ضرر را داشته باشند و طی این مدت در کل دنیا استفاده شده است. این داروها به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار می گیرد.
لاری درباره زمان آغاز این طرح، اظهار داشت: فکر می کنم ابتدا باید رپید تستها (تستهای سریع) بیاید. به هر حال هماهنگی های آن انجام شده است. همه این موارد باید باهم اتفاق بیفتد و سازوکارش نوشته شده که از هفته های آتی عملیاتی می شود.
ادامه دارد



منبع:

1399/08/28
13:46:13
5.0 / 5
1314
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت