نامگذاری بخش پاتولوژی بیمارستان لقمان حكیم به نام استاد محمد رخشان
خود درمانی: به مناسبت بزرگداشت شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، بخش پاتولوژی بیمارستان لقمان حكیم به نام استاد محمد رخشان نامگذاری شد.
به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، در سی و دومین جلسه شورای علمی اجرایی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم و همزمان با هفته تکریم از مقام معلم و استاد از استادان پیشکسوت این بیمارستان قدردانی و یاد و خاطره پدر علم پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استاد فقید محمد رخشان گرامی داشته شد.
دکتر رضایی، رئیس بیمارستان لقمان در این جلسه ضمن تبریک روز معلم با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: بخشنده ترین فرد به من کسی است که علمی را بیاموزد و سپس آنرا منتشر کند.
وی تلاش معلمان و اساتید برای انتقال علم و دانش را نوعی ایثارگری دانست و اظهار داشت: مقام معلمی والا بوده و باید نسبت به تکریم و احترام این قشر دلسوز و فرهیخته اهتمام داشته باشیم.
دکتر رضایی با اشاره به اینکه با نام گذاری بخش پاتولوژی به نام استاد محمد رخشان یاد و نام ایشان را گرامی خواهیم داشت، افزود: اساتید لقمان مانند یک خانواده هستند، بزرگان کاشتند و ما برداشت می نماییم و برای نسل آینده هم تلاش می نماییم.
وی با اشاره به سجایای اخلاقی و علم و دانش فراوان استاد رخشان، تصریح کرد: صبر، حوصله، اخلاق حسنه و دانش بی انتها این استاد فرهیخته در زمینه پاتولوژی مثال زدنی است.
رئیس بیمارستان لقمان خاطرنشان کرد: استاد رخشان از پیشکسوتان علم و دانش و الگوهای عملی جوانان هستند، امیدوارم برگزاری این یادبود زمینه ساز گسترش فرهنگ تجلیل و قدردانی از سایر معلمان و اساتید باشد.
وی افزود: استاد رخشان، بیشتر از ۳ دهه خدمت صادقانه داشته و به همت و درایت ایشان بخش پاتولوژی بیمارستان لقمان حکیم و آیت الله طالقانی به قطب آموزشی کشور تبدیل گشته است. همینطور یکی از خصوصیت های استاد رخشان علاوه بر بی نظیر بودنش در عرصه علم و دانش پاتولوژی، ارتباط بسیار دوستانه و محترمانه با دستیاران بود.
دکتر رضایی اظهار داشت: استاد با نهایت بردباری کاستی های علمی و احیانا رفتاری دستیاران را تحمل و مدیریت می کردند و شاگردان زیادی تربیت کردند که در همه جای ایران هستند و جریان علمی و اخلاقی پاتولوژی ایران استمرار حرکت های استاد درخشان است.
دکتر فرحناز بیداری، رئیس بخش پاتولوژی مرکز پزشکی لقمان حکیم هم ضمن قدردانی از ریاست و مسؤلان مرکز به خاطر دغدغه ویژه برای پیشکسوتان، شعری در وصف استاد رخشان به ایشان تقدیم کردند.
دکتر مهدی خواجوی، رئیس انجمن گوش و حلق و بینی ایران هم ضمن قدردانی از اساتید، دکتر آزاده رخشان را ناظر پدر در جلسه خواند و اضافه کرد: منش و شخصیت علمی و متانت استاد رخشان نسل به نسل باقیمانده و به سایر اساتید این حوزه انتقال یافته است.
بر طبق این گزارش، دکتر محمد رخشان استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اسفند سال قبل به رحمت ایزدی پیوستند، ایشان که تخصص پاتولوژی کلینیکال و آناتومیکال و دوره هماتوپاتولوژی را در دانشگاه پیتسبورگ آمریکا و دوره ایمونوپاتولوژی را در دانشگاه هاروارد گذرانده و مدتی هم در دانشگاه پیتسبورگ در سمت هیات علمی مشغول به کار بوده است، در تیرماه سال ۵۵ در دانشگاه شهید بهشتی به صورت تمام وقت مشغول خدمت شد. مدیریت گروه پاتولوژی و عضو هیات ممتحنه بورد پاتولوژی هم از دیگر مسئولیت های این استاد پیشکسوت بود. او همینطور بخش کلینیکال پاتولوژی بیمارستان طالقانی را راه اندازی نمود در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم مشغول خدمت شد.
دکتر رخشان تا ۶ ماه بعد از بازنشستگی در سال ۸۹ هم به صورت مجانی در بیمارستان لقمان به خدمت ادامه داد.
منبع: خود درمانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب