در سالن اجلاس صورت می گیرد

رونمایی از جدیدترین دستاوردهای حوزه سلول های بنیادی، اعطای جایزه ملی به ۳ محقق برتر

رونمایی از جدیدترین دستاوردهای حوزه سلول های بنیادی، اعطای جایزه ملی به ۳ محقق برتر

خود درمانی: دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی از برگزاری سومین جشنواره ملی و كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی در سالن اجلاس سران آگاهی داد و اظهار داشت: در این مراسم علاوه بر رونمایی از چندین محصول در این حوزه به فناوران برتر جوایز ملی اعطا خواهد شد.



به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، دكتر امیرعلی حمیدیه در نشست خبری امروز با اشاره به اینكه سومین جشنواره ملی و كنگره بین المللی كار خودرا از ۳ آذر ماه آغاز نموده است، اضافه كرد: از روز ۳ آذر ماه كارگاه های تخصصی با حضور اساتید و دانشگاهیان در مراكز تحقیقاتی حوزه های سلول های بنیادی شروع شده است.

وی بخش استارتاپی را از دیگر بخش های این رویداد علمی نام برد و اضافه كرد: این رویداد از امروز در دانشگاه شهید بهشتی شروع شده است و فردا مراسم اختتامیه برگزار می گردد.

حمیدیه با اشاره به اینكه كنگره بین المللی علوم و فناوری های سلول های بنیادی از روز چهارشنبه شروع به كار می كند، اشاره كرد: در این كنگره بیشتر از ۳۰۰۰ محقق و دانشجو حضور دارند.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی از رونمایی از محصولات دانش بنیان در حوزه های علوم سلولی در این جشنواره آگاهی داد و تصریح كرد: علاوه بر آن مبادرت به معرفی طرح های برتر دانش آموزی می شود، ضمن آنكه به سه نفر از فناوران برتر حوزه های در رابطه با علوم سلولی جوایز ملی اعطا خواهد شد.

حمیدیه به جایگاه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در دنیا اشاره نمود و تصریح كرد: این حوزه طی سال های اخیر بعنوان یكی از علوم راهبردی و موثر در حوزه پزشكی رشد چشمگیری یافته، به گونه ای كه از این دانش بعنوان انقلاب جدید در حوزه پزشكی یاد میگردد.

به گفته وی برمبنای مطالعات بازار سال های اخیر گردش مالی در حوزه سلول های بنیادی و مهندسی بافت روند صعودی قابل توجهی داشته، به طوریكه از حدود هفت میلیارد دلار در سال ۲۰۰۹ به حدود ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ رسیده است و طبق گزارش های آینده پژوهی این بازار تا سال ۲۰۳۰ به حدود ۱۷۰ میلیارد دلار افزایش می یابد.

وی با تاكید بر اینكه شركت های عظیم داروسازی جهان به سمت این علم حركت كرده اند، افزود: بر این اساس ایران باز همسو با توسعه این فناوری از ظرفیت های خود برمبنای مفاد مندرج در سند ملی توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی بهره برده است.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی با اشاره به تدوین سند ۱۰ ساله ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۴ و همین طور سند چشم انداز ۲۰ ساله نظام، اشاره كرد: بهره مندی از حضور بالغ بر ۱۵۰۰ نفر از اساتید، نخبگان و كارشناسان برجسته كشور در حوزه های پزشكی، علوم پایه، فنی و مهندسی در قالب ۳۰ كارگروه تخصصی در سطح ملی، جلب مشاركت نخبگان ایرانی شاغل در دانشگاه های خارج از كشور، فعال سازی شورای سلول های بنیادی در بیشتر از ۲۰ استان همچون اقدامات ستاد توسعه سلول های بنیادی است.

فعال شدن شبكه فعالان سلول های بنیادی

وی از فعال شدن شبكه فعالان سلول های بنیادی آگاهی داد و تصریح كرد: این شبكه كه با همكاری محققان ایرانی خارج از كشور و اساتید داخلی به راه افتاده است، برنامه های مشتركی را در دستور كار دارند.

حمیدیه تعداد شركت های فناور حوزه سلول های بنیادی را بالغ بر ۱۰۰ شركت عنوان نمود و اضافه كرد: از این تعداد ۸۰ شركت دانش بنیانی آنها احراز شده است.

وی افزود: با عنایت به تمركز خیلی از دانشگاه های علوم پزشكی و دانشگاه های فنی و مهندسی در عرصه سلول های بنیادی، ستاد سلول های بنیادی با برنامه ریزی جامعی به منظور شكل گیری مجمعی از فعالان ملی در دو دوره جشنواره سلول های بنیادی را با حضور فعالان این عرصه برگزار كرده است.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، جایگاه ایران را از لحاظ تولید مقالات در این حوزه رتبه اول در بین كشورهای اسلامی دانست و افزود: با عنایت به جایگاه بالای این فناوری در دنیا و اهمیت درمانی و ارزش اقتصادی آن و همین طور قرار گرفتن این علم در بین اولویت های فصل سوم نقشه جامع علمی، مسلما افزایش سرمایه گذاری های مادی و معنوی و اجرای برنامه های ترویجی می تواند موجب كسب جایگاه شایسته تری در جهان تا افق ۱۴۰۴ شود.

معرفی محصولات ۷۰ شركت دانش بنیان در جشنواره سلول های بنیادی

حمیدیه برگزاری نمایشگاهی از محصولات دانش بنیان را از دیگر برنامه های سومین جشنواره سلول های بنیادی عنوان نمود و اظهار داشت: در این دوره از جشنواره ۷۰ شركت دانش بنیان محصولات خودرا معرفی خواهند كرد. ضمن آنكه مبادرت به برگزاری نشست فن بازار تخصصی حوزه های سلول های بنیادی با حضور صاحبان ایده و ۱۰ سرمایه گذار بزرگ خواهد شد.

به گفته وی این دوره از جشنواره درباب موضوعاتی چون فناوری های كاربردی در پژوهش های سلول های بنیادی، سلول ایمنی درمانی، ژن درمانی و ویرایش ژنی، اندام واره ها در مدل سازی بیماری ها، زیست موادها و تجهیزات، مهندسی بافت، بانك سلولی، پیام رسانی سلولی و تجاری سازی محصولات مبتنی بر سلول و پزشكی بازساختی بحث و تبادل نظر خواهد شد.

حمیدیه افزود: علاوه بر آن سخنرانی هایی علمی برگزار می گردد كه در آن محققانی از كشورهای هلند، فرانسه، ژاپن، ایتالیا، سوئیس، آمریكا، كانادا و روسیه حضور خواهند داشت.




1397/09/05
20:47:35
5.0 / 5
4615
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت