توصیه های تغذیه ای در ایام نوروز:

آجیل بدون نمك یا كم نمك مصرف كنید

آجیل بدون نمك یا كم نمك مصرف كنید

خود درمانی: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه مردم در روزهای نوروز باید مراقب سلامتی خود باشند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند، اظهار داشت: مصرف آجیل ها در ایام تعطیل نوروز باید محدود شود و حتی الامكان از آجیل های بدون نمك استفاده گردد.


به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداللهی درباره سفارش های تغذیه ای در روزهای تعطیلات نوروز اظهار داشت: با عنایت به اینكه آجیل یكی از وسایل پذیرایی در روزهای نوروز است، باید در مورد مصرف آن نكاتی رعایت شود، در مصرف آجیل نباید زیاده روی شود، چون كه انواع مغزها و تخمه ها، حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، به صورتی كه هر 100 گرم آنها حاوی 500 تا 600 كالری است.

وی با تاكید بر اینكه درصورت مصرف آجیل باید از انواع آجیل های بدون نمك و یا كم نمك استفاده شود، اظهار داشت: آجیل های شور با داشتن مقادیر زیاد نمك، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می كنند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمورد مصرف شیرینی هم تصریح كرد: بهتر است، برای پذیرایی از مهمان، انواع شیرینی های ساده و در اندازه كوچك تهیه كنید تا میهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند؛ البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی نباید در مصرف شیرینی و شكلات زیاده روی شود.

بر اساس گزارش وبدا، وی در این خصوص ادامه داد: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، در دید و بازدیدها از شیرینی های خامه ای و شكلاتی كه سایز بزرگ دارند و حاوی مقدار زیادی كالری هستند، خودداری شود و به جای آن از انواع شیرینی خشك و ساده در اندازه كوچك استفاده گردد.



1397/01/04
21:44:01
5.0 / 5
53
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت