محققان دریافتند؛

تأثیر دانه چیا در بهبود سلامت و كاهش علایم پیری

تأثیر دانه چیا در بهبود سلامت و كاهش علایم پیری

به گزارش خود درمانی محققان در یک روش جدید موفق به عصاره گیری از دانه چیا شدند که برای تولید غذاهای مغذی، کپسول های دارویی و محصولات ضدپیری گزینه جدیدی خواهد بود.



به گزارش خود درمانی به نقل از مهر، تیم تحقیق دانشگاه پردو آمریکا موفق به ایجاد روشی برای تفکیک موسیلاژ (عصاره) از دانه چیا شدند.
موسیلاژ ماده ای غلیظ و چسبناک است که دانه های چیا را احاطه کرده و می تواند فرآوری دانه ها را جهت استفاده های غذایی یا دارویی، بسیار دشوار یا تقریباً غیر ممکن کند.
«اوریل اوربیزو» عضو تیم تحقیق، در اینباره می گوید: ما از روش استخراج خود هیجان زده ایم چونکه این امر امکانات جدیدی را جهت استفاده از دانه های چیا بوجود می آورد. فرایند ما با استفاده از دما، فراصوت و فیلتراسیون به کمک خلاء برای عرضه کارایی بهتر باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شرکتهای فرآوری کننده دانه چیا برای کاربردهای تغذیه ای، دارویی، ضد پیری یا سایر موارد می شود.
وی در ادامه می افزاید: از دانه چیا قرن ها بعنوان منبع پروتئین استفاده می شده است، اما روش های متداول جداسازی از قبیل فرآیند خشک کردن در یخ می تواند پرهزینه و زمان بر باشد، به اجزای مفید دانه ها صدمه برساند و تاثیر کلی آنرا کم کند.
محققان معتقدند این روش، گزینه خوبی برای تولید محصولاتی است که از پپتیدهای حاصل از دانه های چیا برای مهار آنزیم هایی که در پیری پوست نقش دارند، استفاده می نماید.


منبع:

1399/11/16
23:24:59
0.0 / 5
159
تگهای خبر: دارو , دانشگاه , سلامت , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت