مشكلات استفاده از خودرو های استیجاری اورژانس اجتماعی در بعضی استانها

مشكلات استفاده از خودرو های استیجاری اورژانس اجتماعی در بعضی استانها

به گزارش خود درمانی رئیس سازمان بهزیستی كشور از مطرح شدن طرح جامع ارتقاء و توسعه سازمان اورژانس اجتماعی كشور اطلاع داد.


به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، وحید قبادی دانا در همایش تقدیر از كارشناسان اورژانس اجتماعی با بیان این كه اورژانس اجتماعی برنامه مهمی است كه در كشور در حال اجراست، اظهار داشت: از زمانی كه فعالیت خودرا آغاز كردم با مشكلات اورژانس اجتماعی آشنا شدم و با عنایت به این كه سازمان بهزیستی بر طبق برنامه ششم توسعه متولی سلامت اجتماعی است تلاش كردم تا به مشكلات این بخش رسیدگی كنم. سازمان بهزیستی كشور ۲۲ هزار نفر پرسنل شاغل دارد كه ۴۵۰۰ نفر پرسنل در بخش اورژانس اجتماعی مشغول فعالیت هستند.

نیروهای اورژانس اجتماعی خریدخدمتی هستند
وی با بیان این كه نحوه به خدمت گیری این افراد «خرید خدمت» است، اشاره كرد: یكی از دغدغه های ما امسال پرداخت حقوق پرسنل اورژانس اجتماعی است و در واقع با كسری بودجه در این بخش مواجه هستیم، چونكه اعتبارات برای پرداخت حقوق بر طبق سال ۱۳۹۷ در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان بهزیستی كشور با اشاره به این كه اورژانس اجتماعی به شكل پایلوت در سال ۱۳۷۸ كار خودرا آغاز كرد، اشاره كرد: در سال ۱۳۸۰ با تاسیس اورژانس اجتماعی در مراكز استان ها این سازمان فراگیر شد و در سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷ نیز خودرو های متحدالشكل اورژانس اجتماعی راه اندازی شده و در نهایت در سال ۱۳۹۵ به سیستم جی پی اس برای رهیابی مجهز شدند.
استفاده از خودرو های استیجاری بدلیل نبودن خودروی اورژانس اجتماعی در بعضی استانها
قبادی دانا با بیان این كه هم اكنون در ۱۵۰ شهر كشور و در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر اورژانس اجتماعی دائر شده است، توضیح داد: با این وجود در بعضی استان ها با نبود خودروی اورژانس اجتماعی روبه رو هستیم و گاهی كارشناسان از خودرو های متفرقه استیجاری استفاده می نمایند كه این مساله در كنار كمبود نیروی انسانی مشكلات مختلفی به وجود آورده است.
وی با تاكید بر این كه نسبت به این موضوعات و مشكلات واقف هستیم، از پیگیری های سازمان بهزیستی برای حل این مشكلات آگاهی داد و اظهار داشت: به همین دلیل جلسات مختلفی با سازمان مدیریت برنامه ریزی و سازمان امور اجتماعی وزارت كشور برگزار كردیم تا سوژه استخدام نیروهای اورژانس اجتماعی و ارتقاء و توسعه آن پیگیری شود. امیدوارم بتوانیم در این بخش گام هایی را برداریم.
رئیس سازمان بهزیستی كشور افزود: طرح جامع ارتقاء و توسعه اجتماعی بزودی در هیات وزیران مطرح می شود تا با تصویب آن مانند فوریت های پزشكی گام هایی باارزش برداریم.
قبادی دانا با بیان این كه سیستم ثبت اطلاعات در سامانه اورژانس اجتماعی هنوز به شكل دستی و كاغذی انجام می شود، اظهار نمود: نیاز است تا از نرم افزارهای مناسب در این خصوص استفاده گردد. هم اكنون شماره تلفن ۱۲۳ به شكل ۲۴ ساعته در استان تهران پاسخگو است و در سطح شهرستان ها نیز پس از ساعت اداری بر روی مراكز استان ها دایورت می شود تا به شكل آنكال به تماس ها پاسخ داده شود، اما نباید فراموش كرد كه قبل از این پوشش ۲۴ ساعته در این خصوص وجود نداشت و این به آن معنا بود كه هركسی نیاز به خدمت روانی و اجتماعی داشت، باید منتظر ساعات اداری باقی می ماند، اما با تلاش های صورت گرفته هم اكنون ۳۵۸ مركز در كشور به راه افتاده است. این مركز امكانات كمی دارند اما با خرج نیروی انسانی و توان فرد فرد كارشناسان اورژانس اجتماعی كار می كند.



1398/05/28
20:49:36
5.0 / 5
4831
تگهای خبر: پزشك , سلامت , فوریت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت